There is One More Thing….

Op 10 December 2011 vierde OneMoreThing.nl zijn 10 verjaardag. Dit werd groots gevierd in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Op het programma stonden de uitreiking van de OMT Awards, een Apple quiz en een One More Thing. Deze One More Thing was volledig op de manier zoals Apple het zou gedaan.

In de One More Thing werd de lang verwachte OMT applicatie onthuld. De gebruikers van OMT wilde al sinds de lancering van de app store in 2008 een app. Toch kwam deze er steeds maar niet. Tot ik in de zomer bericht kreeg, OMT wilde met mij aan de slag om een iPhone app te ontwikkelen. Deze moest alle onderdelen van de site in zich hebben. Maar moest wel de echt iPhone experience hebben en ook iets toevoegen aan de OMT-beleving. In Juni zijn we dan ook aan de app begonnen en 10 December was het dan eindelijk zover, de onthulling van de App.

De app werd met open armen ontvangen en heeft weinig negatieve reacties gehad, natuurlijk is er altijd plek voor verbetering en dat zal ook zeker gaan gebeuren. Ondertussen heeft de app de elfde plaats van de app store top 300.

Download de One More Thing-App

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.